Det skal kun opfattes som ideer.

Fra La londe havn sejler hurtigbåden til smukke naturreservat-øerne
Porquerolles og Ile de Port-Cros.
Tag tidligt af sted og medbring travesko, madpakker og badetøj, begge øer og strande er pragtfulde.
Der er gode restauranter på begge øer.

Bormes les Mimosas.
En af stedes smukke, blomsterende og chamerende byer, 10 km fra le Belvedere.

Mont Faron.
Dette  bjerg lige oven for Toulon med en fantastisk udsigt over  hav , by og havn.Kør gennem la Valette og følg skiltene mod Mont Faron. Vejen op og ned er ensrettet. På toppen ligger et museum fra anden verdenskrig, og en zoo samt en restaurant.

Le Lavandou.
En rigtig turistby, med alt, hvad der hører dertil af diskoteker og hoteller, souvenir-butikker og restauranter.Noget af det, der tiltrækker mange af sommerens gæster, er de fine sandstrande, som byen er kendt for.
Ved Le Lavandou finder man en varieret natur af det bedste, den provencialske natur har at byde på; pinjetræer, mimoser, eukalyptus, palmer, kastanjetræer og korkege.

Collobrie`res.
Collobrie`res gemmer sig mellem fyrreskoven og mægtige kastanjer og er afgjort værd at standse op i. Kendt for sine kandiserede kastanjer, marons glace`s, som er en eksportvare, men også sælges i gaveæsker fra en lille butik midt i byen.

14 km fra Collobrie`res og dybt inde i skoven ligger et mærkeligt udseende kloster, Chartreuse de la Verne, som blev grundlagt i 1110 af karteusermunke.I dag er det et broderskab, bethlehems brødre, der holder til i klostret, der er adgang for besøgende, når blot man respekterer stedets fred

Besøg også Grsnd Canyon du Verdon.

Godt 100 km mod nordøst ligger Grand Canyon Verdon, det er en af Eurpoas mest betydningsfulde naturseværdigheder.

( se vores bog på side 38-39. Provence Rejseguide.

Vi ønsker jer en rigtig god fornøgelse.Waou

Foto fra kloster Chartreuse de la Verne.